Spoed?

Bel 112

Laathofstraat 14, 6325 CZ, Berg en Terblijt
043-60 80 777 Spoed? Bel 112

Onze medewerkers stellen zich voor

Medewerkers

Roel Delissen

Ik ben in 1964 geboren in Maastricht en opgegroeid in Bemelen. Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd aan het Limburgs Universitair Centrum in Diepenbeek en later afgerond aan de Katholieke Universiteit in Leuven.

Ik heb uit mijn eerste huwelijk een dochter Charlotte , ben hertrouwd met Juul, moeder van Saniyé en Gigi en samen hebben we nog een zoon Sjoerd.

Mijn hobby’s zijn naast het gezin, genieten van de natuur/ wandelen, het fokken en rijden van paarden, sporten en ook kan ik genieten van lekker eten en drinken .

In 1993 heb ik de praktijk van drs. Wim Bakker overgenomen en mij gevestigd als huisarts in Berg en Terblijt. Ik vind het mooie aan ons vak van huisarts om de mensen en hun gezin bij te staan, waarbij gelukkige en treurige momenten zich afwisselen. Dit tracht ik als vertrouwenspersoon op een betrokken en empathische manier te doen .

“Huisarts maakt jongens droom waar”

Roel Delissen, huisarts Big.nr.:39035648901

Judith Blaauw

Even voorstellen; Ik ben opgegroeid in Bathmen, Overijssel. Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd in Groningen, waarna ik als arts op de spoedeisende hulp heb gewerkt in Hoogeveen.
Daarna ben ik met enthousiasme begonnen met de huisartsopleiding in Groningen. In verband de de specialisatie tot anesthesist van mijn man zijn we in 2013 naar Maastricht verhuisd. Hier heb ik mijn opleiding tot huisarts voortgezet en afgerond.
Samen hebben we 2 mooie dochters gekregen in 2013 en 2015.
Het huisartsenvak vind ik geweldig; de afwisseling van bezigheden, ziektebeelden en problemen, de variëteit aan mensen. Iemands huisarts mogen zijn begeleiden, volgen en helpen; een voorrecht.

 

Judith Blaauw, huisarts Big.nr.:39913964001

Kirsten Prevoo

Ik ben Kirsten Prevoo en werk als doktersassistente in de huisartsenpraktijk van dokter Delissen
Ik ben geboren in 1987 te Margraten. In 2008 heb ik mijn opleiding doktersassistente te Heerlen afgerond. Na een stageperiode ben ik vanaf 2008 werkzaam in de praktijk.

Heleen Essers-Willems

Mijn naam is Heleen Essers-Willems, ik ben geboren in Maastricht en opgegroeid in Berg en Terblijt.
Sinds 2008 ben ik werkzaam in deze praktijk en doe dit met veel plezier. Het werken als doktersassistente doe ik vanuit mijn hart, het is een leuke afwisselende baan waar vreugde en verdriet elkaar afwisselen.
Naast mijn werk in deze praktijk ben ik ook werkzaam als triagist bij de huisartsenpost in Maastricht.
Ik ben getrouwd met Rob Essers en samen wonen we in Eijsden. Ik ben moeder van een zoon en dochter, Jordy en Laurie. In mijn vrije tijd doe ik graag wielrennen en winkelen, en vakantie vieren in mijn favoriete land Spanje.

Rob Essers

Mijn naam is Rob Essers en ik werk sinds 2006 als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk van Drs. R. Delissen in Berg en Terblijt. Nadat ik mijn HBO-V opleiding in 1994 heb behaald heb ik gewerkt als verpleegkundige in het Klinikum in Aken, AZM in Maastricht en als wijkverpleegkundige voor het Groene Kruis (zoals dat destijds heette) in Berg en Terblijt.
Als POH bestaat mijn taak uit het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening. Dat betekent dat ik patiënten zie met diabetes, astma en COPD, hart-en vaatziekten. Tijdens deze spreekuren wordt aandacht besteed aan gezonde leefgewoonten, medicatiegebruik, inhalatietechnieken, stoppen met roken en worden ook resultaten van bloeduitslagen besproken. De patiënt staat centraal in de zorgverlening en we proberen als huisartsenpraktijk zo goed mogelijk hierop in te spelen (zelfmanagement). Per slot van rekening zien wij patiënten maar enkele keren per jaar en zal hij/zij de resterende tijd zelf in staat moeten zijn adequaat met zijn/haar chronische aandoening om te gaan. Verder heb ik een taak in de ouderenzorg. Hierbij word ik ingezet om complexe problematiek bij deze kwetsbare groep mensen goed in kaart te brengen en om de zorg indien nodig beter te coördineren. Hierbij werk ik nauw samen met thuiszorg, verzorgingshuis, geriater, ergo- en fysiotherapie.
Ik ben getrouwd met Heleen Willems en samen wonen we in Eijsden. Ik ben vader van een dochter, Vera (1999). In onze vrije tijd fietsen we regelmatig op de racefiets, maken we stevige wandelingen of gaan we shoppen. Verder ben ik slagwerk muzikant bij de drumband van Cadier en Keer.
Ik hoop u de komende jaren weer naar tevredenheid te kunnen helpen!

Mirjam Zee

Sinds 2014 werk ik als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (afgekort GGZ) in de praktijk van dokter Delissen. Een functie waarin ik mijn ruime kennis en ervaring in de GGZ kan inzetten om patiënten te begeleiden met psychische en/of psychosociale klachten. Met mijn beroepsachtergrond als psychiatrisch verpleegkundige en maatschappelijk werker ben ik gewend met cliënten in gesprek te gaan over de klachten en mogelijk achterliggende problemen die spelen.
Oorspronkelijk kom ik uit Den-Haag, maar sinds 1980 woon ik in Maastricht. De liefde voor mijn man én de liefde voor het Zuid-Limburgse land en haar inwoners hebben me niet meer losgelaten.

Monique Ubaghs

Praktijkondersteuner GGZ voor kinderen en jeugdigen (POH Jeugd) in Valkenburg. Eens in de twee weken heeft zij spreekuur in de praktijk van dokter Delissen. Hier ziet Monique kinderen en jeugdigen met uiteenlopende milde tot matige psychische problematiek.

I

Patricia Oligschlager

Graag stel ik mij aan u voor: Ik ben Patricia Oligschlager. Vanaf mei 2018 ben ik gestart als praktijkmanager in deze praktijk. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen bij veel niet-patiënt gebonden taken, zoals organisatie en beleid, personeelsbeleid, kwaliteit en accreditatie. Hierdoor heeft de huisarts meer tijd om zich te richten op de zorg voor u.

Danielle Moens

Ik ben Danielle Moens en werk als diabetesverpleegkundige in de praktijk van dokter Delissen.
Ik ben verbonden aan de afdeling endocrinologie van het MUMC+. Op deze manier zijn de communicatielijnen tussen de praktijk van de huisarts en de afdeling endocrinologie kort.
Ik volgde de opleiding A1 verpleegkunde in Hasselt, Belgie. Daarna werkte ik 13 jaar op de CCU van het AZM. Ondertussen werk ik ruim 13 jaar als diabetesverpleegkundige in 8 verschillende huisartspraktijken.

Mijn grootste passie is reizen, een stukje van de wereld zien.

Veronique Scheres

Ik ben Veronique Scheres, werkzaam als diëtist van Envida bij verschillende huisartsen in Maastricht en omstreken. Twee keer per maand ben ik op woensdag werkzaam in het gezellige Berg en Terblijt in de praktijk van dr. Delissen. In 2010 ben ik afgestudeerd als diëtist en heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond in Amsterdam. Ik ben in 1983 geboren in Maastricht en woon er nog steeds samen met mijn man en dochter (2012) en 2 zoontjes (2013 en 2015).  In het werken als diëtist is mijn streven om een cliënt zo goed mogelijk persoonlijk te helpen en vooral te kijken naar wat wél kan en wél mag en zo samen tot een plan te komen dat goed uitvoerbaar is voor de cliënt; een persoonlijke aanpak met de focus op het positieve. Graag tot ziens!