Spoed?

Bel 112

Laathofstraat 14, 6325 CZ, Berg en Terblijt
043-60 80 777 Spoed? Bel 112

Onze medewerkers stellen zich voor

Medewerkers

Roel Delissen

Ik ben in 1964 geboren in Maastricht en opgegroeid in Bemelen. Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd aan het Limburgs Universitair Centrum in Diepenbeek en later afgerond aan de Katholieke Universiteit in Leuven.

Ik heb uit mijn eerste huwelijk een dochter Charlotte , ben hertrouwd met Juul, moeder van Saniyé en Gigi en samen hebben we nog een zoon Sjoerd.

Mijn hobby’s zijn naast het gezin, genieten van de natuur/ wandelen, het fokken en rijden van paarden, sporten en ook kan ik genieten van lekker eten en drinken .

In 1993 heb ik de praktijk van drs. Wim Bakker overgenomen en mij gevestigd als huisarts in Berg en Terblijt. Ik vind het mooie aan ons vak van huisarts om de mensen en hun gezin bij te staan, waarbij gelukkige en treurige momenten zich afwisselen. Dit tracht ik als vertrouwenspersoon op een betrokken en empathische manier te doen .

“Huisarts maakt jongens droom waar”

Roel Delissen, huisarts Big.nr.:39035648901

Vera Peters

Mijn naam is Vera Peters en ik ben sinds 2022 werkzaam als waarnemend huisarts in de praktijk. Ik ben woonachtig in Heerlen en heb mijn studie geneeskunde op de universiteit van Maastricht gevolgd. Na de studie ben ik werkzaam geweest als basisarts bij de GGD en als arts bij de voortplantingsgeneeskunde in het MUMC+. Ik ben op de donderdagen en vrijdagen aanwezig in de praktijk en zal ook tijdens vakanties waarnemen.

Kirsten Prevoo

Ik ben Kirsten Prevoo en werk als doktersassistente in de huisartsenpraktijk van dokter Delissen
Ik ben geboren in 1987 te Margraten. In 2008 heb ik mijn opleiding doktersassistente te Heerlen afgerond. Na een stageperiode ben ik vanaf 2008 werkzaam in de praktijk.

Vincent Driever

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Vincent Driever en met grote trots vervul ik de rol van nieuwe doktersassistent in onze huisartsenpraktijk. Na mijn dienstperiode als militair bij de luchtverkeersleiding op verschillende basissen, heb ik in februari 2022 besloten om de opleiding tot doktersassistent te volgen. Met veel toewijding en enthousiasme heb ik deze opleiding succesvol afgerond, en sinds januari 2023 ben ik met volle toewijding werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Ik kijk er enorm naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten om patiënten te ondersteunen en bij te dragen aan hoogwaardige zorg.

Rob Essers

Mijn naam is Rob Essers en ik werk sinds 2006 als praktijkondersteuner somatiek in de praktijk van Drs. R. Delissen in Berg en Terblijt. Nadat ik mijn HBO-V opleiding in 1994 heb behaald heb ik gewerkt als verpleegkundige in het Klinikum in Aken, AZM in Maastricht en als wijkverpleegkundige voor het Groene Kruis (zoals dat destijds heette) in Berg en Terblijt.
Als POH bestaat mijn taak uit het begeleiden van patiënten met een chronische aandoening. Dat betekent dat ik patiënten zie met diabetes, astma en COPD, hart-en vaatziekten. Tijdens deze spreekuren wordt aandacht besteed aan gezonde leefgewoonten, medicatiegebruik, inhalatietechnieken, stoppen met roken en worden ook resultaten van bloeduitslagen besproken. De patiënt staat centraal in de zorgverlening en we proberen als huisartsenpraktijk zo goed mogelijk hierop in te spelen (zelfmanagement). Per slot van rekening zien wij patiënten maar enkele keren per jaar en zal hij/zij de resterende tijd zelf in staat moeten zijn adequaat met zijn/haar chronische aandoening om te gaan. Verder heb ik een taak in de ouderenzorg. Hierbij word ik ingezet om complexe problematiek bij deze kwetsbare groep mensen goed in kaart te brengen en om de zorg indien nodig beter te coördineren. Hierbij werk ik nauw samen met thuiszorg, verzorgingshuis, geriater, ergo- en fysiotherapie.
Ik ben getrouwd met Heleen Willems en samen wonen we in Eijsden. Ik ben vader van een dochter, Vera (1999). In onze vrije tijd fietsen we regelmatig op de racefiets, maken we stevige wandelingen of gaan we shoppen. Verder ben ik slagwerk muzikant bij de drumband van Cadier en Keer.
Ik hoop u de komende jaren weer naar tevredenheid te kunnen helpen!

Britt van Poortvliet

Mijn naam is Britt van Poortvliet. Samen met mijn vriend en dochter (2022) woon ik in Beek. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende GGZ behandelcentra. Deze kennis en ervaring zal ik nu gaan inzetten als POH-GGZ.

Een POH-GGZ ondersteunt huisartsen bij de behandeling van patiënten die psychische klachten ervaren. Samen zullen wij deze klachten bekijken, op deze manier wandel ik een stukje mee tijdens jouw traject.

Ik geloof sterk in de eigen kracht die in ieder mens verschuilt zit en hoop deze samen met jou te mogen ontdekken.

Monique Ubaghs

Ik ben Monique Ubaghs en werk sinds 2019 als praktijkondersteuner POH GGZ Jeugd bij huisartsen in de gemeenten Valkenburg en Maastricht. Ik ondersteun de huisarts bij vragen rondom psychische en psychosociale problemen bij kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Bij een kennismakingsgesprek maken we een inventarisatie van de klachten en problemen en overleggen over de mogelijke aanpak.

Indien nodig worden er met uw toestemming ook andere betrokkenen geraadpleegd, zoals bijvoorbeeld de school. De POH Jeugd adviseert vervolgens u en uw huisarts over een mogelijke aanpak van de problemen. Dit kan bestaan uit een kortdurende behandeling bij de POH Jeugd. Deze behandeling kan zowel aan het kind/jeugdige gegeven worden als aan ouders in de vorm van opvoedingsondersteuning. Als er andere hulp nodig is, kunt u worden doorverwezen naar een andere zorginstantie die beter aansluit bij uw hulpvraag.

In het verleden heb ik o.a. ervaring opgedaan in mijn praktijk voor kinder- en jeugdtherapie in Born. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben een dochter Julia (1998). In mijn vrije tijd lees ik graag, doe ik aan yoga en tennis.

Patricia Oligschlager

Graag stel ik mij aan u voor: Ik ben Patricia Oligschlager. Vanaf mei 2018 ben ik gestart als praktijkmanager in deze praktijk. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen bij veel niet-patiënt gebonden taken, zoals organisatie en beleid, personeelsbeleid, kwaliteit en accreditatie. Hierdoor heeft de huisarts meer tijd om zich te richten op de zorg voor u.

Danielle Moens

Ik ben Danielle Moens en werk als diabetesverpleegkundige in de praktijk van dokter Delissen.
Ik ben verbonden aan de afdeling endocrinologie van het MUMC+. Op deze manier zijn de communicatielijnen tussen de praktijk van de huisarts en de afdeling endocrinologie kort.
Ik volgde de opleiding A1 verpleegkunde in Hasselt, Belgie. Daarna werkte ik 13 jaar op de CCU van het AZM. Ondertussen werk ik ruim 13 jaar als diabetesverpleegkundige in 8 verschillende huisartspraktijken.

Mijn grootste passie is reizen, een stukje van de wereld zien.

Diëtiste van Envida

De diëtiste van Envida werkt bij verschillende huisartsen in Maastricht en omstreken. Twee keer per maand is zij werkzaam in het gezellige Berg en Terblijt in de praktijk van dr. Delissen.

 

MENS GGZ

MENS GGZ

In onze praktijk wordt Mens GGZ vertegenwoordigt door Alexa Goertz (basis psycholoog),